Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milenka

Milenka

Noční vánek vlasy mi cuchá,
měsíční třpyt dodává jim lesk,
své tělo ke spánku ukládám,
víčka únavou zavírám.
Do víru snů se propadám a lásku si v nich připoutám.
Avšak láska mi křídla dala, abych vše opustila.

Své sny a přání zavěsím si do nebe,
nejsou určeny pro tebe.
Otvírám svůj snář, hledám tajná znamení,
která mi napoví,
jak dál žít.

Chviličku budu tvojí hvězdičkou, co vyhasne ti.
Chviličku budu tvojí kytičkou, co odkvete ti.
Chviličku budu tvojí vločkou, co roztaje ti.
Chviličku budu tvojí milenkou, co odpustí ti.
Publikoval(a): Anype, 6.1.2017
Přečteno (277x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pípíno, Poetický Androgyn, Remy M. Manniac, Malce, Desiré, Mirastus, gogol, Lipová, Gaia.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti