Co budu v příštím životě ))
Co budu v příštím životě ))
Co budu v příštím životě
výzvědný agent a budu mít perutě
Nebudou žádné tábory vojenské
žít v míru bude tak nebeské
Nebudou odstřelovači existovat
budeme k sobě jen láskou chovat
Žádné zbrojení a chemické zbraně
lidstvo zapomene na ně
Už nebudou jen ti vyvolení
kteří si myslí, že všechno změní
Co smyslem žití je na této planetě ?
že příroda nám krásně pokvete
čistá voda poteče v potoce
a já budu moci říci po roce..
Byl jsem dobrý agent, co perutě měl…….
Publikoval(a):
mayla, 5.1.2017