Za oknem mráz
Za oknem mráz
Za oknem mráz
Za oknem mráz a vítr fičí.
Usedám ke krbu a dívám se
jak plamínek skotačí.
Do žil mi proniká teplo
a hřeje mou zkřehlou duši.
Za oknem mráz a vítr fičí.
V srdci mám díru to láska
mě ničí.
V žilách mi tuhne krev
i když oheň z krbu teplo
sálá.Srdce bije na poplach
a duše křičí.
Za oknem mráz a vítr fičí.
Láska má skončila pod sněhem.
Oheň ji nevzkřísí jen hřeje
mé studené prsty.
Publikoval(a):
slunečnice69, 4.1.2017