Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opět a zase

Opět a zase

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: Opět a zase, znovu a stále

Opět a zase,
stala se nehoda.
Opět a zase,
není to náhoda.

Podléhám, uléhám,
na lůžko z větvoví.
Ovládám, nezvládám,
kroužek na prstu kovový.

Opět a zase
pobíhám dokola.
Opět a zase
chybí mi pokora.

Závidím, nevidím
svět všude okolo.
Práchnivým, šedivým,
ale jen pro oko.

Opět a zase
zarůstám klokočím.
Opět a zase
v zemi se otočím.
Publikoval(a): Ema Caesar, 4.1.2017
Přečteno (297x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Gaia., Mirastus, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti