Obejmi mne
Obejmi mne
Anotace: kdo z nás po něm netouží ...
Vem ruku mou
v tu svou
druhou přiviň mne ke své hrudi
cítím, že Tvoje srdce studí
Obejmi mne
Hlavu na rameno chci Ti dát
Tebe s láskou povískat
ve vlasech Tvých voňavých
Již cítím srdce
hřeje a usmívá se
v celé svojí kráse
Obejmi mne
jak den objímá noc
noc objímá den
strach je zahalen
Obejmi mne
Jak Romeo Julii objímal
Být v objetí
je krásné tak
jsi jak ve výšinách
Publikoval(a):
mayla, 4.1.2017