Štěně
Štěně
Anotace: Paříží se toulá štěně...
Paříží se toulá štěně,
určitě se zpozdí
neb vypadá vytřeštěně
a naráží do zdí.
Bloudí, bloudí mezi domy
to stvoření bez oček,
chudák zcela nevidomý
ten francouzský buldoček.
Publikoval(a):
Plachta na lachtana, 3.1.2017