Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čára

Čára

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: Jedna lásky linie.

Jedna tenká dlouhá bílá čára,
co utíká si do dáli.
Utíká, nevidí,
že jsme oba prohráli.

Před koncem i začátkem,
stali jsme se přítěží.
Před koncem i začátkem,
už ti dávno nevěřím.

Stala se tu nehoda,
tam vepředu daleko.
Nebyla to náhoda
a nejsem z toho naměkko.

Ta čára, co si utíká,
pořád stále dopředu.
Nečeká a nehledá,
co je před ní v dohledu.

Prostě si tak plyne
asfaltovou pouští.
Naše láska zhyne,
ruka ruku pouští.
Publikoval(a): Ema Caesar, 3.1.2017
Přečteno (176x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Mirastus, Gaia., slunečnice69, děda včela, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti