Tak jako kdysi
Tak jako kdysi
Dnes jsem viděl matku se smát
na polích děti s rumem v krvi
bez rozumu pobíhat
...jaký to krásný den když jeden neví,
kdy vichr vrazí do dveří
ještěrky utekly pryč od lidí
ti mají zalepené oči smůlou
a hle stařec pořád stojí, i když
nemá holi, to je ten svět kouzel
už jen si přivonět ke zvadlému květu
však smál se více než ostatní
to ještě když si hrál, nezlobil
a v dáli jdou již další tak pojďme naproti...
zažehnat znova staré mládí...
jako kdysi... tak jako kdysi
Publikoval(a):
Makaveli, 3.1.2017