Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrátit to zpět.

Vrátit to zpět.

Vrátit to zpět.

Chtěla bych to vrátit
zpět.Chtěla bych s Tebou
poznat svět.

Chtěla bych být Tvoje
kráska.Chtěla bych být
Tvoje láska.

Chtěla bych zase vidět
úsměv Tvůj.Chtěla bych
Tě pohladit nebo raději
políbit.

Chtěla bych s Tebou usínat
nebo se raději milovat.
Chtěla bych čas vrátit zpět
a poznat s Tebou celí svět.
Publikoval(a): slunečnice69, 3.1.2017
Přečteno (59x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Psavec, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti