Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Housle

Housle

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...poslouchám si tak v autě písničky a zaujaly mne housle ...

Krásný nástroj
ladné tělo
čtyři struny
libé tóny
ve kvintách laděné

Vanessa Mae
tu když poslouchám
husí kůži mám

Z dřeva javorového, smrkového
dýchá z nich život
který umělec jim dá
když prst a smyčec přikládá

Es, his, fis
libě zní
housle
kousek přírodní ))
Publikoval(a): mayla, 2.1.2017
Přečteno (60x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Psavec, Gaia., Makaveli, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti