Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pilíře

Pilíře

..

Bezpodmínečná láska proudí jinak,
než ty, co nevychází z čistého srdce..
Pokorný vděk zní jinak,
když přichází z hloubky duše..

..

Čas plyne jinak,
když žije právě Teď..
Jednota sílí jinak,
když každý boří zeď..

..

Člověk roste jinak,
když chce denně kvést..

..
Publikoval(a): Wčelka, 1.1.2017
Přečteno (149x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lipová, Gaia., Mirastus, gogol, Psavec, donne, slunečnice69, děda včela, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti