Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
U nás ho moc není.
2.1.2017 14:04 | Psavec
No...my si tady na ty čtyři cenťáky ješte asi chvíli počkáme...chjo:-(.
1.1.2017 21:14 | gogol
Email:
Heslo: