Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do Ráje!

Do Ráje!

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: Jen na chviličku je nám dáno být člověkem od narození do smrti

Do Ráje!


Jen na zkoušku jsme tady
a k srdci kdo si bere rady
ten nesmutní když rok se s rokem sejde
a odejíti na věčnost se bez slz neobejde

Jen na chviličku je nám dáno
být člověkem od narození do smrti
a je-li psáno
odejít nás donutí

Vždyť na to každý čeká přece
až bude duší v Boží řece
nádhernou a svobodnou
a život v těle na kříži mu probodnou

Tam všechny kříže mizí
a všechno v nás je ryzí
Nic nechybí už nikomu
Kdo v srdci měl svou ikonu
a čas už roli nehraje
až vejdem spolu do Ráje!

Kdo zavolán byl ještě vloni
ten oči dnes si nezacloní
a my v slzavém údolí
bychom chtěli bolest v radost proměnit

Dnes nový letopočet vpisuje se
do historie naší země
čas dalších zkoušek pro živé
ten čas co jednou pomine
až do věčnosti vstoupíme!
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 1.1.2017
Přečteno (161x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus, donne, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti