Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám

Sám

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: asi to chce čas...

Teď sedím tu sám,
nevím jak vyjádřit se mám,
jen své srdce Ti dám.
Sliby už nejsou nic,
všechno je pryč,
chtěla si víc.
Přišel jsem pozdě o den,
to je snad zlý sen,
a já jsem zakletý v něm.
Úsměv na tvé tváři,
tak nádherně září,
když se Ti vše daří.
Nic, jen vzpomínka zbyla,
nemůžu zapomenout, jaká jsi byla,
poslední kapka slz všechno smyla.
Láska co tu byla s námi,
je pryč, naději nedá mi,
teď jen léčím své rány.
Publikoval(a): blackhenry, 5.1.2011
Přečteno (247x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti