Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zas v novém roce

Zas v novém roce

Televize z oken září,
rádia zní zpěvem žen,
za sklem auta obrys tváří
s výkonem je spokojen.

Doba žádá nové žití,
každý má svůj telefon,
ohňostroje všude svítí,
proniká z nich zvučný tón.

Dnešek příliš přeje vínku,
radši zvolme pevný krok,
v novém roce na chvilinku
s nealkem a na pokrok.
Publikoval(a): podnebný, 1.1.2017
Přečteno (395x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, donne, Lipová, děda včela, gogol, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti