Novoroční hymna
Novoroční hymna
Novoroční hymna
Jsem TU
pro Lásku
Milovat
a být milována
dávat
ale umět také brát
naslouchat
tolerovat
být tolerována
Jsem TU
Pro Radost
všem ji kolem dávat
úsměvem nešetřit
štěstím být doprovázena
druhým štěstí přát
Jsem TU
protože Jsem
Abych život milovala
to dobré z něj brala
Proto s tímto rokem
půjdu pevným krokem
Co osud mi dá
Přijmu
A budu pořád Svá
holka …. jakááá ???
Publikoval(a):
mayla, 1.1.2017