Tichá noc
Tichá noc
Anotace: ..když srdce bolí..
Tichá noc nad krajem zní
kostelní zvon půlnoc odbíjí
Já chtěla bych s tebou na náměstí stát
polibkem Tě v novém roce přivítat
Zvon utichá
ohňostrojů rej se rozeznívá
lidstvo jásá a radostně zpívá
Já jdu osaměle, tichou krajinou
vím, že srdce Tvé, bije pro jinou
Rej utichá
lidé k spánku uléhají
mě andělé polonézu hrají.
Publikoval(a):
mayla, 31.12.2016