plno předsevzetí k ničemu...
plno předsevzetí k ničemu...
Anotace: silvestrovské (h) řešení
Jaké letos předsevzetí?
To v tyto dny přece letí...
Zhubnout, nepít, nekouřit,
tak se nudou usoužit.
Budu žít a budu chlastat,
až všem budou nervy praskat.
Na kytaru furt chci hrát,
..tak mně má mít někdo rád...
Publikoval(a):
Daniela Weselowski, 30.12.2016