Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sám, vždycky sám

Sám, vždycky sám

Claire Tinkova Básně » o Lidech

Anotace: tečka za jednou etapou

Ztracen v moři, pohřben ve vlnách,
čeká až ho zachrání,
rekvizita, kterou odmítá.
Kdyby byla živá, milovala by ho,
protože je věc, chce být každý raděj sám.
Publikoval(a): Claire Tinkova, 30.12.2016
Přečteno (160x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti