Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hladová lištička

Hladová lištička

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Nakonec to dobře dopadlo.

Kmotra liška v noře leží,
mlsnou má moc tlamičku,
venku ale hustě sněží,
tvoje štěstí, zajíčku.

Nechce jít do nepohody,
chvíli kouše kostičku,
tahle nejsou dobré hody,
já už běžím, zajíčku.

Vyrazila, ale běda,
velký pes ji prohání,
v utěku teď spásu hledá,
to je velké zklamání.

Rychlejší že ona byla,
zachránila kožíšek,
místo masa vodu pila,
také smlsla oříšek.
Publikoval(a): Psavec, 30.12.2016
Přečteno (713x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Lipová, Mirastus, děda včela, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti