Kdo jsme?
Kdo jsme?
Anotace: ...dá se to vyjádřit jednoduše ? o))..
Kdo jsme?
bytosti, duše
lze vyjádřit to jednoduše?
Jsme jak papíroví pajduláci
co hledají si stále práci?
Raději chceme relaxovat
než normálně hákovat
Nebo chodíme s hlavou vztyčenou
a hrdost je nám doménou
Stali se z nás workoholici
skoro vůbec nespící?
Kdo jsme?
lidé z masa a kostí
co se občas postí
Nebo máme kolem sebe auru
a věříme na karmu
Kdo vlastně jsme?
Hmota….
Publikoval(a):
mayla, 30.12.2016