Na hraně
Na hraně
Na kraji útesu
už věky stojím.
Strachy se netřesu
přesto se bojím.
Dopředu krok
vítá tě hrob.
Než přejde rok
zbyde jen rov.
Avšak krok zpátky
ke spáse nemíří.
Zadními vrátky
chlad se už šíří.
Úkroky do strany
jsou jenom odklad.
Svět ostré má hrany
a já už odpad.
Publikoval(a):
eurius, 30.12.2016