v dešti
v dešti
řekni, že máš mě rád
a já nahá budu v dešti
s kapkami si hrát
řekni, že máš mě rád
a já každou jednu z nich
vroucně políbím
když v dešti budu stát
a ty cestou, trápení
necháš jedné ze stanic
vyznáš se mi do očí
a já už nepolíbím déšť
Publikoval(a):
Marcone, 29.12.2016