Na dně skleničky
Na dně skleničky
Na dně skleničky
Slzy,slzičky malé kapičky
v perly se mění.Stékají
po líci do malé skleničky
a ta se po okraj plní.
Číše je broušená slzičky
plněná.Žal se z ní usmívá
je to úděl bez naděje.
Slzy a slzičky broušené
skleničky cinkají o sebe.
Kdepak je láska kdepak je
naděje? Snad ve skleničce
broušené zbarvené do ruda
vínem.
Slzy a slzičky mění se v
perličky.Číše je plněná
vínem.Kdepak je pravda
má kdepak je láska a naděje.
Utopila se na dně skleničky
naplněné vínem.
Publikoval(a):
slunečnice69, 29.12.2016