Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neznáme se ?

Neznáme se ?

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..občas se to stane ...

Míjím bus zastávku
stojí tam ON
opřený o zábradlí
zamyšleně do dálky hledí
Vyhlíží někoho?
Chci přibrzdit
zeptat se .….
ale ON nevnímá

Známe se nebo neznáme
když na sebe se díváme
jako by naše půle duše
byly jednoduše
vyměněny v nás

Když naše oči se setkaly
naše duše láskou tlesaly
jako by duše věděla
že potkala anděla

Známe se nebo neznáme
když na sebe se díváme
jako by naše půle duše
byly jednoduše
vyměněny v nás

Když slovo ze rtů ON vykouzlil
celou mne celičkou poblouznil
jeho dotek na mé kůži
vykouzlil mi na rtech růži

Znali jsme se nebo neznali
když na sebe jsme se dívali
věděli jsme
že v příštím životě
potkáme se zas
Publikoval(a): mayla, 29.12.2016
Přečteno (45x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Desiré, gogol, Makaveli, Mari13, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti