Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trochu výčitka

Trochu výčitka

Mari13 Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...když ta Druhá Tráva je tak dobrá!

Musím Vám, lidé not a strun, připsat k tíži,
že i když se mi oči klíží,
přemýšlím, co se dnes večer stalo v setmělém zimním parku.

Sama, chvíli pro sebe, procházím se šerou městskou tmou.
Ticho si jen brouká se silnicí.
Výpusť rybníku šumí potleskem.
Stromy ve větru hází nahými větvemi jako vlasy a zpřetrhanými smyčci,
věže cukrovaru vystupují sladce a dobře z vedlejší ulice.

A já, místo abych vděčně šla tou čirou existencí,
poslouchám Vás.
A to už Vám mám, pánové, trochu za zlé.
Publikoval(a): Mari13, 28.12.2016
Přečteno (36x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Gaia., barča1, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti