Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řečiště emocí

Řečiště emocí

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..ach ty emoce ...

Na kraji lesa
je řečiště emocí
tam každý odhodí
co se mu nehodí
Někdo strach
aby přestal se bát a žil
Někdo smutek
aby veselý zas byl
Někdo třeba něčí důvěru
potažmo duševní nevěru
Někdo zahazuje očekávání
bez kterých lze žít
Naopak leckdo by si z řečiště chtěl něco vzít
Lásku, radost, vášeň, přátelství
těchto emocí si vážíme
proto po nich toužíme
Řečiště emocí
Je bylo a bude
Publikoval(a): mayla, 28.12.2016
Přečteno (51x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Matěj Jiřinský, Bezhlavý rytíř, děda včela, Lipová, Desiré, gogol, slunečnice69, podnebný, Mari13, Gaia.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti