Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zimo

Zimo

Zimo,
proč jen chceš se rovnat jaru,
stále chci říkat - jsi krásná.
A dokud nevypučí první květ,
mám tě nejraději.

Jsi čistá,vzorem úmyslu.
Jsi ústa, která vypráví.
Jsi modrá, zbavující smyslů.

Jsi jako odpuštění,
lidské stopy zakrýváš závojem svým,
jsi bílá, obrazem tajemným.

Modrobílá paní má,
nalezla jsi zalíbení
Publikoval(a): oremus, 4.1.2011
Přečteno (1548x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti