Nekrolog odcházejícího roku
Nekrolog odcházejícího roku
Anotace: Letošní rok se z hlediska chování lidstva ve světě příliš nepovedl. Přeju nám všem, aby ten příští byl lepší, aby se dařilo řešit (a možná vyřešit) nejdůležitější problémy.
Stálý ve své nestálosti,
věrný svojí nevěrností,
miloval svou nenávistí,
nenáviděl svojí láskou.
Jsou chvíle v životě i v lásce,
kdy k ničemu je všechna sláva
i hrůza a krutost, i peníze a moc,
do klína světa a času už se toho
vešlo moc.
Publikoval(a):
podnebný, 27.12.2016