Umírám
Umírám
Anotace: ...je mi jen půle...
Umírám
již nejsem celá
je mi jen půle
kde je moje vůle
Žít
Rozpolcena, polapena, na kolenou klečíce
dívám se k nebi
Prosím
at mi Tě vrátí
Lásko
Kam odešel jsi
tak mlád
Nechal mne zde
samotnou, plnou lásky
Vrať se!
Odkud?
Z ráje?
Publikoval(a):
mayla, 27.12.2016