Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dar - život

Dar - život

Cygnus Básně » o Životě

Anotace: Dýcháš? Uvědomuješ si to štěstí, každý nádech jako neocenitelný dar?

Život je z daleka
poslali nám ho sem
vidět prvního člověka
jako krásný sen
člověka, z masa a kostí
s jeho něhou i zlostí
jeho pět prstů
poletujících vzduchem
jako pět paprsků
před světelným vzruchem
udělá prásk. Budiž světlo
člověk otiskl svoji dlaň
Tak jeho duši Bože chraň
Publikoval(a): Cygnus, 26.12.2016
Přečteno (175x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Gaia., Remy M. Manniac, Lipová, donne, podnebný, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti