Aura
Aura
Anotace: jen mala inspirace aurou clověka
Usedla ke mě ta neznámá
azurově modrá
povrchní duch této noci
s nočním polibkem horké kávy
Něžně mě kolem ramen objala
citronově zelená
kostelních hodin šejdíř
na samotném dně mých myšlenek
posléze mi zatančila
kouřově šedá
rytmicky v záchvěvu migrén
Publikoval(a):
Výkřik, 26.12.2016