Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**A psal a psal

**A psal a psal

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: ..co se mu rýmuje...:-)

~~~~~~~~~
Ten písař naší lásky
chtěl vědět víc a víc
už z toho měl i vrásky
my neřekli mu nic,
byl zvědavý až hrůza
najal si špióny
o lásce píše Múza
písař ten bláboly.

Dnes pošmourné je ráno
dnes pošmourný je den
nebe se stále mračí
tak co s tím provedem?
My zůstaneme doma
v krbu už oheň plál
hrneček s teplým vínem
studené dlaně hřál.

Pokoj provoněl skořicí
nám zčervenaly tváře
my skončili jsme
v polibcích
přečteme od písaře.
Špióny písař odvolal
inkoust si dolije
o naší lásce zase psal
co se mu rýmuje...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 26.12.2016
Přečteno (180x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, podnebný, slunečnice69, Pavíočko, vanovaso, donne, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti