Mráz
Mráz
Anotace: ... co dokáže mráz ...
Mráz
Mráz kreslí na okenní tabuli
co říká tím
co namaloval?
Krystalek ledu si ke mně schoval
Čeká, jestli roztaje
v realitě
Ano
jinak
Ne
Jsem jako v zrcadle
vidím a nevidím
Zrcadlení
naše duše
realita
druhý v očích Tvých
vidí jak je veliký
Cestování v čase
minulost
přítomnost
budoucnost
Kde nacházím se nyní?
Poví mi to černá díra?
Jsem někde, nikde?
A jsem vůbec?
Krystalek ledu pomalinku taje
H2O teď v ruce mám
Ano já jsem
Teď a tady
Probouzím se
do reality
Mrzne a mráz dokreslil svůj obrázek
Publikoval(a):
mayla, 26.12.2016