Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poznání :::

Poznání :::

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ... když potkáš někoho, kdo je druhá půle Tvojí duše ...

Poznala jsem muže
milý úsměv
oči jiskrné
jeho duše přišla mi tak čistá
jako duše má
Byl to muž s velkým M
Mužný, Milý, Moudrý, Milující, Mág
Vážila jsem si ho, respektovala
svoje srdce jsem mu dala
ne – oddala
Byl o level víš než já
což jsem potřebovala ))
Byl můj hnací motor
dodával mi sílu
měla jsem v něj velkou víru
Nebylo to o žárlení
jen o jeho chtění
Když po mnoha letech naplno opravdově miluješ
druhého tím můžeš dusit
Ty však chceš okusit
lásku
lásku
lásku
která tě u srdce, na duši moc hřeje
pak jen vidíš….
že se něco děje
strach
obavy
nechtění

On je moudrý muž
vyrovnaný, zdravě dravý
On je ten pravý
I když dvě tváře má
osobnost rozdvojená ))
je jako duše má.
Citlivá
Pod slupkou drsňáka, je něco krásného
pro mne moc chtěného
cenného

Je sportovec
umělec
zvyklý na to svoje
Už nechce partnera?
kde je ta důvěra….
Mám ho víc než ráda
rád máš květinu, kterou utrhneš
jídlo, které sníš
Milovat … ano… krásné je milovat
Publikoval(a): mayla, 25.12.2016
Přečteno (55x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Remy M. Manniac, podnebný, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti