Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KRÁSKA

KRÁSKA

MončičiMonča Básně » Láska ... zklamání

Anotace: JE TO O KRÁSCE A O POCITU CHLAPCE KTERY JI NEMUZE MIT

Všichni pohlíží na tu krásku,
ale jen já si všimnul, že máš vrásku.
Tvé oči jsou jak rozkvetlý les,
jen já tam vidím barevnou směs.
Tvé rty jsou jako růže,
proč všichni říkají, že on může.
Publikoval(a): MončičiMonča, 4.1.2011
Přečteno (158x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti