Prosím
Prosím
Anotace: Blázním po nocích opět a zas
Prosím tě vypadni
nebe či peklo
pořád jsi proklatě krásná
miluji tvé rty i polibky
neodolatelně černý jed
v ústech však hořká samota
rozkuchej mě
křehká chvíle tonoucího
odrazíš obraz o životní síle
směřuji ke svému cíli
čiré průhledné šílenství
dojímáš samotou prázdné sklenice
Jsi má milenka
jež přichází s iluzí
tak neodolatelně horká!
to peklo, kterým jsi je jediný lék...
když na tebe pomyslím je jedna ráno...
Publikoval(a):
Výkřik, 25.12.2016