Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utopiť sa v mede mysle

Utopiť sa v mede mysle

Stojím vo svetle,
skrz krv a pot,
cesta brodená,
pri svieci,
ktorá zhasína,
čítam apokaliptické písmená ,
bozkávaš ma na čelo,
odtlačok na povrchu,
ako to len vyznelo,
vnútri bublá kotol,
myšlienky tečú elipticky,
chcú nájsť záprah,
sadnúť si doň,
kde vyvolený bude bájny kôň,
keď zostúpi obloha,
pobozká ma do lona,
utopí sa v mede mojej mysle,
dovolím nám kráčať spolu zvisle.
Publikoval(a): Aurora Australis, 24.12.2016
Přečteno (43x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Remy M. Manniac, Květka Š., podnebný, děda včela, Mirastus, gogol, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti