Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopis pro Ježíška

Dopis pro Ježíška

U stolu sedí, hlavu si láme,
na papír píše přáníčka známé,
Ježíšku milý, ty smutek tlumíš,
radosti lidem rozdávat umíš.

Kolo si přeji, pro brášku mobil,
hodný jsem kluk, co málo jen zlobil,
dále tě prosím, mamce dej pračku,
nejlépe Beko neb jinou značku.

Hole chce otec, na golf on chodí,
výbava nová vždy se mu hodí,
u naši jedličky budu čekat,
seznam doplním, nesmíš se lekat.
Publikoval(a): Psavec, 24.12.2016
Přečteno (410x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Květka Š., podnebný, donne, gogol, Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti