Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svátky zimy

Svátky zimy

mayla Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...chtěla bych Vám všem popřát krásné svátky zimy... ať Vám to krásně píše i přes vánoce ...

Svátky zimy

Křupající sníh
ptáčci na větvích
jehličí co zelená se
poklona - této kráse

Trochu loje pro ptáčky
ať slyšíme je v létě zpěváčky
zelené větve domovy nám ozdobí
purpura vše krásně provoní

Vánoční strom krásně září
jsou kouzelné úsměvy na tváři
všech obdarovaných i darujících
vzpomínky na ty na dobro spící
kteří nás vždy milovali
mysleme na ně – vzpomínkami

Radujme se z maličkostí
přejme druhému a bude nám přáno
tak je to z hůry dáno

Važme si toho, co v životě máme
co sami pro sebe i druhé uděláme
nastane čas zhodnocení roku
už nebudu psát další sloku

Krásné vánoce
a to od srdce
přeji
všem
kamarádi
Publikoval(a): mayla, 23.12.2016
Přečteno (45x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mari13, Květka Š., Gaia., gogol, Kytka62, donne, Lipová, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti