Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluj mě příteli

Miluj mě příteli

Výkřik Básně » Deprese

Anotace: další z nočního myšlení

Miluj mě má noční kávo
přesně tak jak tě miluji já!
Přistup můj noční příteli
blíž k mé zlomené duši
usedni do mých dlaní a...
nech mě se znovu ponořit hlouběji.

Snažím se usmívat,
když cítím vůní cigaret
uchopíme se umírající noci
a tančíme společně
toužím po tobě víc,
než tě nenávidím,

stále se necítím líp.

Obejmi mě má noční kávo
vím, tvé oči nesouhlasí
ale s každým hořkým polibkem
Z tvých prasklých rtů
opět přichází noc jež šeptá
o tiché lásce nás dvou.

Ponořme se znovu do barevných tonů této chladne noci.
Jen ty a já s nočními děsy naší šílené lásky,
jež končí prvními paprsky ranního slunce.
Publikoval(a): Výkřik, 23.12.2016
Přečteno (253x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, donne, Lipová, Desiré, gogol, Remy M. Manniac, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti