Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mistr gogol mi mluví z duše. To řádkování veršů je kapku peklíčko, ale mluví to, takže i přres to, že vzhled textu nemá smysl. No nic, jdu na další :-D
24.12.2016 11:49 | Marcone
Ani chemoterapie
nevyléčí divný pocit
že když někdo nerad žije
zemře sám a bez pomoci
23.12.2016 16:02 | Remy M. Manniac
Jako začátek to není špatné, má to myšlenku, ostatní se časem podá.
22.12.2016 21:50 | děda včela
Skvěle vypsané pocity...to mě opravdu oslovuje.
Formou je to trochu moc roztažené, ale celkově to působí kompaktně.
Bod...a těším se na další:-).
22.12.2016 21:11 | gogol
Hezky napsané, vítej na básních.
22.12.2016 19:12 | Desiré