vánoce a samota
vánoce a samota
Vánoční čas pomalu přicházi
hodně lidí dárky nachází,
ale dosti osamělých lidiček
setře z oka pár slziček.
Pro někoho jsou to svátky klidu a míru
někomu půdobí v srdci bolavou díru,
opustili je jejich nejbližší
tlukot jejich srdce už neslyší.
Proto vzpomeňte na lidi osamělé
a popřejte jim Vánoce veselé!
Publikoval(a):
Hanulka21, 22.12.2016