ratolest
ratolest
Anotace: chtěl jsem napsat včera dnes a zítra :-D
proč má depka barvu
ne nepodobnou lvům
když ve hře na slepou bábu
si obouvám zítřky
a stejně myslím na včerejší bolest
kterou nechávám se nést
pro zkrvavenou ratolest
nelogických vášní
život je tak zvláštní...
Publikoval(a):
Marcone, 22.12.2016