Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kočička peče vánočku

Kočička peče vánočku

Prosí Bobeš mladou kočku,
ať upeče mu vánočku,
recept dá ji od maminy,
už si dělá laskominy.

Hrnek mléka, nebo více,
tři voňavé jitrnice,
kůže správnou chuť též dodá,
vidím, Micko, že je shoda.

Tlačenka ten úspěch jistí,
kapra hned od šupin čistí,
trochu bůčku, šunku přidat,
při pečení dobře hlídat,

Vánočka to skvělá byla,
tak se Micka pochválila,
Bobeš spokojeně přede,
láska přes žaludek vede.
Publikoval(a): Psavec, 22.12.2016
Přečteno (232x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Remy M. Manniac, Makaveli, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 06:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti