Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O rolničce

O rolničce

Rolnička koníčka jemně cinká,
vánoční koleda tiše zní,
maminka uspává svého synka,
tlumeným hlasem mu vypráví

pohádku o louce, rybníku, o hvězdičkách
jiskřících vysoko nad lesem,
proč na stromečku hoří svíčka,
co nám nový rok přinese.

Rolnička koníčka zase cinká,
maminka umlká, přemýšlí,
v peřinkách synek už sladce spinká,
začínají se mu zdát krásné sny.
Publikoval(a): podnebný, 22.12.2016
Přečteno (316x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Lipová, Remy M. Manniac, děda včela, gogol, Desiré, Hanulka21, Mirastus, Gaia., slunečnice69

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 02:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti