Na Vánoce budu doma
Na Vánoce budu doma
Tam a zase zpátky,
vždy, když je mi život krátký,
cestou dlouhou, cestou bez konce,
vydávám se ke kořenům lehounce,
tak jak vánoční hvězda světlo betlémské vítá
i má budoucnost nad minulostí svítá,
neboť zřekla jsem se strachu,
opustila jsem stěny temného hradu.
Publikoval(a):
Claire Tinkova, 21.12.2016