Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naše babička

Naše babička

podnebný Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Ještě jedna vzpomínka na dětství a na mojí tehdejší tvorbu

Naše babička je usměvavá,
před šestou hodinou ráno vstává,
myje se, obléká, kávu vaří,
sluníčko vychází z jejích tváří.

Bydlí ve Vršovicích v Praze,
je jim spolu s dědou blaze.
Krásné je hlavní město Praha,
už s tebou, babičko má drahá!
Publikoval(a): podnebný, 21.12.2016
Přečteno (294x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Remy M. Manniac, Desiré, Gaia., gogol, Květka Š., děda včela, Malfelica, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti