Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje/Cizí

Moje/Cizí

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nepovšimnutá proměna v čase

Ve tmě moje duše
vedle mě tu kluše.
Občas ji vidím
tiše na ni civím.
Je to ona,
či už není.
Co je ten čin
co ji změní?
Dlouhá cesta,
co nikam nevede.
Hedvábná vesta
o niž tě podvede.
Duše je tu
i tu není.
Je to ona
avšak bez ní.
Publikoval(a): eurius, 21.12.2016
Přečteno (39x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Remy M. Manniac, Desiré, Gaia., gogol, Mirastus, slunečnice69, podnebný, Malfelica

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti