Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledací...

Hledací...

Jedno zimní odpoledne vítr laskal břízy,
jak jsem zblejskla jejich hrátky, přišly na mě mízy.
Větve stromů podél ulic prováděly tance,
a já (vidouc tolik klacků) začla hledat kance!
Od té doby jsem už prošla uliček snad dvě stě!
Snad je hlavním zádrhelem, že nežijí v městě...
Publikoval(a): Henriette, 20.12.2016
Přečteno (501x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Remy M. Manniac, gogol, Mirastus, Gaia.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 12:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti